Fotó: twitter.com/RBLeipzig

Szoboszlai lábai előtt hever az egész Bundesliga - Orbán is a legjobbak között

A Kicker a forduló játékosának választotta.
Nyikes Zoltán 2022. szeptember 12., hétfő 11:03
Fotó: twitter.com/RBLeipzig
A Kicker a forduló játékosának választotta.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. szeptember 12., hétfő 11:03

Szombaton beszámoltunk arról, hogy a magyar válogatott játékosok hathatós közreműködésével nyert 3-0-ra az RB Leipzig a Borussia Dortmund elleni Bundesliga-találkozón, miután Szoboszlai Dominik asszisztját Willi Orbán váltotta gólra, majd nem sokkal később Szoboszlai egy bombagólt is lőtt, sőt utóbbi játékos a harmadik lipcsei találatból is kivette a részét.

Ennek következtében pedig nem is meglepő, hogy az egyik legnépszerűbb német szakportál, a Kicker beválasztotta a 21 éves magyar középpályást a hétvége álomcsapatába, sőt a 6. forduló legjobb játékosa is Szoboszlai lett.


Fotó: kicker.de

A Kicker az RB Leipzig új vezetőedzőjét, Marco Rosét is idézte Szoboszlaival kapcsolatban: "A labdával kapcsolatos kvalitásai és a labda ellen végzett munkája együttesen jó összképet alkot. Nagyot lépett előre" - mondta róla régi-új edzője.

Nemcsak a Kickernél, hanem a Whoscorednál is helyet kapott a hétvége Bundesliga-csapatában Szoboszlai, sőt itt már Willi Orbán is a legjobbak között - mindketten 8.9-es osztályzattal.


Fotó: whoscored.com
Olvastad már?
Őrült és botrányos végjáték a Juventus meccsén, a Chelsea a PSG új ászát akarja - külföldi körkép
A legfontosabb és legérdekesebb vasárnapi hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
A Sportál Németországból származó értesülése szerint a korábban a magyar válogatottat is vezető Bernd Storck veszi át a Sepsiszentgyörgy irányítását.
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Tovább az összes átigazoláshoz