A Napoli beáldozná Szoboszlaiért 40 millió eurós sztárját - sajtóhír

A lengyel válogatott Piotr Zielinski Angliába való eladásával szereznének pénzt az RB Leipzig magyar válogatott klasszisára, Szoboszlai Dominikra - írják Olaszországban.
Budai László 2022. július 31., vasárnap 11:01
A lengyel válogatott Piotr Zielinski Angliába való eladásával szereznének pénzt az RB Leipzig magyar válogatott klasszisára, Szoboszlai Dominikra - írják Olaszországban.
Szerző: Budai László 2022. július 31., vasárnap 11:01

Az olasz Il Mattino értesüléseire hivatkozva Olaszországban és Angliában is beszámoltak róla, hogy a Napoli Szoboszlai Dominik megszerzésével kacérkodik. A hírek szerint a nápolyiakkal már korábban is szóba hozott magyar válogatott támadót Luciano Spalletti vezetőedző is nagyon szívesen látná a kékeknél.

A lap úgy tudja, Szoboszlaiért legalább 30 millió eurót kérne a Lipcse, ezért a Napoli csak akkor tudná őt megszerezni, ha elad valakit a keretéből. Ez a labdarúgó Piotr Zielinski lehet, akit a West Ham ostromol már hetek óta, így a Transfermarktnál 40 millió euróra taksált lengyelt áldoznák be Szoboszlaiért.

Tegyük hozzá, korábban, amikor a Real Sociedad érdeklődéséről írtak a Németországban játszó magyar játékos kapcsán külföldön, a Leipzig cáfolta, hogy elengedné Szoboszlait, aki szombaton, a Bayern München elleni Német Szuperkupa-döntőn kezdő is volt, és gólpasszt adott a végül 5-3-as bajor győzelemmel végződött mérkőzésen.

Olvastad már?
Folytatódik a "Messi visszacsábítási hadművelet", Ancelotti korábbi kedvencét vinné a Realhoz – külföldi körkép
A legfontosabb és legérdekesebb szombati hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz