A német kapitány már megmondta, milyen ellenfeleket akar a Nemzetek Ligájában

Nehéz ellenfeleket kíván csapatának, a német labdarúgó-válogatottnak Joachim Löw szövetségi kapitány az első alkalommal kiírt Nemzetek Ligája szerdai sorsolásán.
Dudás Gábor 2018. január 23., kedd 20:38
Nehéz ellenfeleket kíván csapatának, a német labdarúgó-válogatottnak Joachim Löw szövetségi kapitány az első alkalommal kiírt Nemzetek Ligája szerdai sorsolásán.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 23., kedd 20:38

"Mindig a legerősebb gárdákkal akarjuk összemérni magunkat, ezért nem lenne ellenemre, ha a sorsoláson nehéz riválisokat kapnánk" – fogalmazott a szakember a lausanne-i ceremónia előtt.

A világbajnok német csapat az A osztály első kalapjában szerepel, azaz az Európa-bajnok portugálokkal, illetve a belgákkal és a spanyolokkal nem találkozhat. Ehelyett a szeptembertől novemberig tartó oda-visszavágós szakaszban a második kalapból Anglia, Franciaország, Olaszország vagy Svájc, a harmadikból pedig Horvátország, Izland, Lengyelország vagy Hollandia kerülhet hozzájuk.

Joachim Löw ott lesz a szerdai sorsoláson, de hangsúlyozta, most még csak az oroszországi világbajnokságra összpontosít.

"Jelenleg minden terv középpontjában a vb áll" – jelentette ki. (MTI)

Olvastad már?
Nemzetek Ligája: Szerdán kapunk ellenfeleket - így juthatunk ki az Eb-re
Az UEFA idén debütáló, a nemzeti válogatottak számára kiírt új sorozatának, a Nemzetek Ligájának sorsolására szerdán délben kerül sor a svájci Lausanne-ban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz