A Leverkusen edzője legyőzte Dárdait, kirúgták - hivatalos

Győztes mérkőzés után bontottak szerződést a patinás csapat edzőjével, helyét a Dortmundnál leszereplő Peter Bosz veszi át hosszú távon.
Csakfoci Admin 2018. december 23., vasárnap 13:40
Győztes mérkőzés után bontottak szerződést a patinás csapat edzőjével, helyét a Dortmundnál leszereplő Peter Bosz veszi át hosszú távon.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. december 23., vasárnap 13:40

3-1-re lelépte a szombati napon a Bayer Leverkusen csapata a náluk vendégeskedő Hertha BSC-t. Hiába nyerte meg azonban a taktikai csatát Dárdaival szemben - és ezzel érte be pontok tekintetében a berlinieket - a hazaiak edzője, hiszen néhány órával később szerződést bontottak vele.

Heiko Herrlich menesztéséről klubja vasárnap délelőtt hivatalos oldalán adott hírt, egyúttal be is jelentették az utódot: a Gyógyszergyáriak vezetését a tavalyi szezon során a Dortmundból kirúgott Peter Bosz veszi át, aki 2020-ig szóló szerződést írt alá újdonsült csapatával.

Herrlich vezetésével a Leverkusen az előző idény utolsó fordulójáig versenyben volt a bronzéremért, idén azonban már korántsem ment ilyen jól a csapatnak: bár az EL-ben csoportelsőként kvalifikálták magukat a folytatásra, a Bundesligában a csalódást keltő 9. helyen zárták az őszi szezont.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz