Koronavírus: Három fertőzött van a Bundesliga-csapatnál – sajtóhír

Német sajtóhírek szerint az 1. FC Kölnnél csütörtökön elvégzett koronavírus-tesztek közül három pozitív lett. A csapat jövő héten kezdi el a nagycsoportos edzéseket.
Csakfoci Admin 2020. május 1., péntek 21:22
Német sajtóhírek szerint az 1. FC Kölnnél csütörtökön elvégzett koronavírus-tesztek közül három pozitív lett. A csapat jövő héten kezdi el a nagycsoportos edzéseket.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 1., péntek 21:22

A német élvonalbeli 1. FC Köln teljes csapatát, beleértve az edzői stábot, és a klub közvetlen munkatársait csütörtökön koronavírus-tesztnek vetették alá. Közülük hárman pozitív eredményt produkáltak - mindegyikük tünetmentes -, azonban így is 14 napig házi karanténba kötelezték őket. A klub nem nevezte meg a három fertőzöttet.

A Bild információi szerint két játékos és egy fizioterapeuta kaphatta el a koronavírust.

- A mindennapok során látjuk, hogy a módszerünk már a korai szakaszban felismeri és csökkenti a kockázatokat. Mindig is szoros kapcsolatban állunk a felelős egészségügyi hatóságokkal, és az egészségügyi szakértőkkel. Meggyőződésünk, hogy a módszerünkkel lehetővé tudjuk tenni a játékosoknak, hogy a lehető legjobb védelmet élvezzék a fertőzés ellen - mondta az fc.de-nek a Tim Meyer csapatorvos.

Ennek ellenére az együttes tovább folytatja a megkezdett edzéseket, hiszen az egészséges futballisták jövő héttől nagycsoportos tréningekkel készülnek a Bundesliga visszatérésére, melyre május 16-án vagy május 23-án kerülhet sor zárt kapuk mögött.

A kölniek a tizedik helyről várják az új rajtot.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz