"Katasztrófa, a helyzet rendkívüli" – már két hónap után meneszthetik Dollt a Bundesliga-kispadról

Német sajtóhírek szerint a Bundesligában utolsó négy meccsén vereséget szenvedő Hannover menesztheti a csapat vezetőedzőjét, Thomas Dollt.
Csakfoci Admin 2019. március 28., csütörtök 19:25
Német sajtóhírek szerint a Bundesligában utolsó négy meccsén vereséget szenvedő Hannover menesztheti a csapat vezetőedzőjét, Thomas Dollt.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. március 28., csütörtök 19:25

A Bild német napilap cikke szerint a Hannover elnöke, Martin Kind a legutóbbi nyilatkozatában erőteljesen célozgatott arra, hogy "fejek hullhatnak", ha a csapat teljesítménye nem fog javulni az elkövetkező időszakban.

Személy szerint az a benyomásom, hogy André Breitenreiter és Thomas Doll sem tudta kihozni a csapatban és a játékosokban rejlő potenciált. A Stuttgart elleni bajnokin nyújtott teljesítményünk katasztrófa volt, de a Bielefeld elleni edzőmeccsen még ezt is sikerült alulmúlni. A helyzet rendkívüli – idézi a Bild Kind szavait.

A lap megkérdezte az elnököt a még január végén kinevezett Doll jövőjével kapcsolatosan, amire szűkszavúan válaszolt.

Erre nem szeretnék válaszolni, előbb várjuk meg a Schalke elleni bajnokit. Remélem, hogy a csapat teljesítménye feljavul, és sikeresek leszünk a hátralévő nyolc meccsen – fogalmazott a 74 éves elnök.

A Hannover legközelebb hazai pályán fogadja a Schalkét a Bundesliga 27. fordulójában vasárnap délután - az együttes 26 forduló alatt 14 pontot gyűjtött, és jelenleg a 17., utolsó előtti helyen áll a tabellán, kilenc pontra a bentmaradást jelentő 15. helytől.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz