Kalmár elhagyja Németországot - ennél a klubnál köthet ki

Kalmár Zsolt téli távozása biztos, úgy tudjuk, hogy Ausztriába szerződhet a magyar középpályás.
Mokány Lajos 2017. január 18., szerda 9:03
Kalmár Zsolt téli távozása biztos, úgy tudjuk, hogy Ausztriába szerződhet a magyar középpályás.
Szerző: Mokány Lajos 2017. január 18., szerda 9:03

 Egy ideje ismert, hogy Kalmár Zsolt télen alighanem elhagyja az RB Leipziget, a több játéklehetőség reményében válthat a fiatal magyar középpályás.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Kalmár országot válthat, Ausztriából van iránta komoly érdeklődés. Úgy tudjuk, hogy a Sturm Graz szeretné őt megszerezni, és jó az esély a megállapodásra.

 

A Sturm jelenleg a 3. helyen áll az osztrák bajnokságban, mindössze 3 pontra az első helytől. A klubnak egyébként van magyar munkatársa is, Szabics Imre edzőként dolgozik a Sturmnál.

Érdekesség egyébként, hogy amennyiben létrejönne a klubváltás, akkor Kalmár a szintén Red Bull által támogatott klub, a Salzburg nagy riválisához kerülne.

Kalmár ősszel nem lépett pályára a Bundesligát sokáig vezető Lipcsében, egy kupamérkőzésen jutott pár percnyi játéklehetőség neki. A hazatérést egy korábbi interjúnkban kizárta.

A Fradi kiszemeltje kevesebb pénzért vált klubot, beindul a Gyirmót - hazai átigazolási hírek ITT

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz