Játékosai buktathatták meg a német csapat magyar edzőjét

Német sajtóértesülések szerint játékosai buktatták meg a Bundesliga II utolsó helyén álló, két magyart is foglalkoztató Greuther Fürth vezetőedzőjét, Radoki Jánost.
Csakfoci Admin 2017. augusztus 30., szerda 15:18
Német sajtóértesülések szerint játékosai buktatták meg a Bundesliga II utolsó helyén álló, két magyart is foglalkoztató Greuther Fürth vezetőedzőjét, Radoki Jánost.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. augusztus 30., szerda 15:18

Nagyon rosszul kezdte a Bundesliga II 2017/2018-as idényét, és szerzett pont nélkül áll a Greuther Fürth. A két magyar válogatott játékost is foglalkoztató együttes a sikertelenség hatására menesztette vezetőedzőjét, a magyar származású Radoki Jánost. A Bild című német napilap szerint azonban nem volt véletlen az eredménytelenség, a játékosok szándékosan buktatták meg edzőjüket.

Hasonló információ vannak a Fürther Nachrichten nevű lapnak is, a vezetőedző és a játékosok kapcsolata nagyon megromlott, a hírek szerint az Ingolstadt elleni vereséget követően két percre bezárkóztak a futballisták az öltözőbe, és nem voltak hajlandóak folytatni az edzést.

A Bild úgy tudja, a koszovói-albán Jurgen Gjasula volt a felbujtó, érdekesség, hogy a játékos hétvégére sérültet jelentett, Radoki menesztése után viszont már teljesen felépült.

A klub menedzsere, Ramazan Yildirim részben cáfolta a híreket, de nem tagadta, hogy nem volt jó a kapcsolat az edző és játékosai között.

"Az nem helyes információ, hogy lázadás lett volna. Ugyanakkor a vezetőedző valóban kapott jeleket arról, hogy a boldogság és a lazaság már nem érződik a játékosokon."

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz