Ijesztő jelenet: Betonfalnak rohant a csatár a bajnokin, majd összeesett - videó

A német negyedosztályú bajnokság, azaz a Regionalliga északkeleti divíziójában ijesztő jelenet játszódott le a Chemnitzer FC és a BSG Chemie Leipzig bajnokiján (0-1).
Dudás Gábor 2022. október 2., vasárnap 22:10
A német negyedosztályú bajnokság, azaz a Regionalliga északkeleti divíziójában ijesztő jelenet játszódott le a Chemnitzer FC és a BSG Chemie Leipzig bajnokiján (0-1).
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 2., vasárnap 22:10

A vendégek támadója, Denis Jäpel egy előrerúgott labdát próbált utolérni, de nem vette észre(?), hogy reklámtáblák mögött egy betonfal húzódik. A játékos ugyan már fékezett, de így is keményen nekiszaladt a falnak, majd a földre rogyott. A csapattársak, az ellenfelek, az orvosi stáb, sőt, egy fotós is a segítségére sietett, majd le is kellett cserélni az első félidő közepén.

Szerencsére a 24 éves Jäpel - mint később kiderült - súlyosabb sérülés nélkül úszta meg az esetet és néhány nap pihenő után újra csapata rendelkezésére állhat majd.

Olvastad már?
Futballtragédia: Csaknem 200-an haltak meg egy indonéz bajnoki utáni összecsapásban - videó
A hazai csapat veresége után több ezer szurkoló rontott be a pályára, akiket a rendőrök könnygázzal akartak megfékezni. Óriási pánik tört ki, az emberek egymást taposták, legalább 180-an megsérültek, míg az első adatok szerint 129-en meghaltak, a legfrissebb információk szerint azonban ez a szám már csaknem elérte a kétszázat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz