Husztiék pontot csentek a BL-csapat otthonából

Végig a pályán volt a magyar középpályás, tovább menetelnek.
admin 2016. október 28., péntek 20:41
Végig a pályán volt a magyar középpályás, tovább menetelnek.
Szerző: admin 2016. október 28., péntek 20:41

A Bundesligában a Huszti Szabolcsot ezúttal is kezdőként bevető Frankfurt a Bajnokok Ligájában is vitézkedő Mönchengladbach otthonába látogatott. Mindkét csapat a közvetlen élmezőny mögött, egymástól mindössze 3 pontnyira várta az összecsapást.

A hazaiak birtokolták többet a labdát, az ő akaratuk érvényesült mezőnyben, ám ez az eredményben nem mutatkozott meg. Hiába próbálkoztak a felek, a jég egyik oldalon sem tört meg, így gólnélküli döntetlennel zárult a találkozó, amivel Husztiék továbbra is a megelőzik a Gladbachot, jelenleg a nyolcadikak. A magyar középpályás végig játszott, a 80. percben buktatásért begyűjtött egy sárga lapot is.

Mönchengladbach - Frankfurt 0-0

ÍGY ÁLL A BUNDESLIGA - TABELLA

Neked ajánljuk
Átigazolások
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Tovább az összes átigazoláshoz