Huszti kalapemelést érdemel - Németországban nem hittek a szemüknek

A Skysports tudósítója egy pályafutása végén Kínából érkezett játékostól nem ezt a teljesítményt várta. 
Budai László 2017. február 10., péntek 16:29
A Skysports tudósítója egy pályafutása végén Kínából érkezett játékostól nem ezt a teljesítményt várta. 
Szerző: Budai László 2017. február 10., péntek 16:29

A Skysports frankfurti tudósítója, Marc Behrenbeck írt cikket a Kínába szerződő Huszti Szabolcs elmúlt időszakáról. A tudósító el sem tudta volna képzelni, hogy a futballista erőssége lesz az Eintrachtnak, ám játékával teljesen "megvette" a riportert, aki most már úgy véli: nehéz lesz őt pótolnia a Bundesliga-csapatnak.

- Egy éve sokat beszélgettünk az Eintracht keretéről, és be kell valljam, egyáltalán nem lett igazam. Nem tudtam elképzelni, hogy egy 32 esztendős játékosnak, aki Kínából érkezik, játékformáló hatása lehet a csapatra vagy legalábbis jó karriert fut majd be. Pályafutása végén járt, korábban a Zenitben nem volt alapember és a Hannovernél sem volt teljesen elismert. De tényleg újra fénykorát élte. Jelentős volt az a teljesítmény, amit ideigazolása után letett az asztalra, pedig senki sem gondolta volna, senki sem várta volna ezt. Nemcsak fizikálisan volt 100 százalékos, de a játékot tekintve is, gyakran volt hangsúlyos a szereplése. Kalapot kell emelni a teljesítménye előtt!

 

A szerző még megjegyzi a Hannover elnökének korábbi nyilatkozatát, melyben még a Zenitbe szerződésekor azt állította: Husztinak nagyon fontos a pénz. Behrenbeck szerint ezért nem kell elítélni a játékost, mindenki tudja, hogy mi az, ami vezérli, és úgy véli, a Frankfurtnak nehéz lesz őt pótolnia, főleg, a téli szezonban.

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz