Huszti a meccs embere - csak a nagyoknak lő gólt

Huszti góljával és gólpasszával a Frankfurt meglepetésre 2-1-re legyőzte a Dortmundot. A magyar középpályás kapta a legjobb osztályzatot.
admin 2016. november 27., vasárnap 11:28
Huszti góljával és gólpasszával a Frankfurt meglepetésre 2-1-re legyőzte a Dortmundot. A magyar középpályás kapta a legjobb osztályzatot.
Szerző: admin 2016. november 27., vasárnap 11:28

A Bundesliga állása - itt!

Huszti Szabolcs vezérletével a Bundesliga 12. fordulójában a frankfurtiak 2-1-re legyőzték a bajnoki címre is esélyesnek tartott Dortmundot. A gólt és gólpasszt jegyző 33 éves magyar szélső a whoscored.com osztályzatai alapján magasan a mezőny legjobbja lett - 8,1-es osztályzatot kapott.

Érdekesség, hogy Husztinak kiválóan meg a nagyok ellen, mivel korábban a Bayern kapuját is bevette, így az idei szezonban már kétgólos.

Nézd meg Huszti gólját és gólpasszát:

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz