"Szakértelem és emberiesség" – a BL-győztes az egekig magasztalja Dárdait

"Mindig is tudtam, hogy remek edzőnk van, de ez most különösen igaz" - mondta a Hertha sztárja.
Budai László 2016. november 30., szerda 17:03
"Mindig is tudtam, hogy remek edzőnk van, de ez most különösen igaz" - mondta a Hertha sztárja.
Szerző: Budai László 2016. november 30., szerda 17:03

A Hertha BL-győztes csatára, Salomon Kalou nem felejtette el megköszönni Dárdai Pálnak azt a sok gondoskodást, amit az elmúlt időszakban kapott tőle. Az elefántcsontparti játékos nemrég veszítette el az édesapját, ezért nagyon fontos volt, hogy a klubnál is a megfelelően bánjanak vele. Kalou pedig ezt gólokkal hálálta meg a magyar edzőnek, és elmondta: rendkívül nagyra becsüli Dárdait, amiért így kezeli a játékosait.  

- Minden tökéletesen megy mostanában a futballpályán, az edzőm is úgy gondolja, hogy fontos tagja vagyok a csapatnak – kezdte Kalou a goal.comnak. - Nagyszerű vezetőedzőnk van, ezt mindig is tudtam, de ez most különösen igaz, rengeteg támogatást adott nekem ezekben a nehéz időkben. Ez pedig segített abban, hogy még felkészültebb legyek a visszatérésemkor. Rendkívül nagyra becsülöm ezért Dárdait. Itt törődnek velünk, játékosokkal. Egy jó edzőnek szüksége van arra is, hogy jó legyen másokkal. A játékosok is emberek, ezért a szakértelem és a támogatás egyaránt kell nekik. Nagyszerű, hogy a Herthánál most mindkettőt megkapjuk.  

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Tovább az összes átigazoláshoz