Dárdait egy éve ilyenkor több ponttal menesztette a Hertha, most mégis bíznak az edzőben: "A csapat felépítése folyamatban van, ez időbe telik"

A Hertha BSC sportigazgatója, Fredi Bobic a csapat mérsékelt teljesítménye ellenére is bízik Sandro Schwarz vezetőedzőben.
Póczik Dávid 2022. november 12., szombat 13:07
A Hertha BSC sportigazgatója, Fredi Bobic a csapat mérsékelt teljesítménye ellenére is bízik Sandro Schwarz vezetőedzőben.
Szerző: Póczik Dávid 2022. november 12., szombat 13:07

A Hertha BSC vezetőedzője, Sandro Schwarz meg van győződve csapata minőségéről, annak ellenére, hogy a fővárosiak 14 forduló után mindössze 11 pontot gyűjtöttek.

- Amikor minden nap látom a csapatot, sok energiát érzek, de a valóság tizenegy pont  - tette hozzá sajnálkozva a 44 éves szakember a bz-berlin.de-nek. Ami fontos, minden csalódás ellenére, hogy lássuk a következő kihívást, ez a feladatunk. Megvan a játékunk a győzelemhez, de végig koncentráltnak kell maradnunk. 

A klub szinte pontosan egy éve, 2021. november 29-én menesztette Dárdai Pál vezetőedzőt, aki akkor 13 mérkőzés után 14 ponttal ült a berliniek kispadján. Ezúttal azonban a klub sportigazgatója, Fredi Bobic kitart a vezetőedző mellett és arra számít, hogy a csapat fejlődik Schwarz irányítása alatt.

Idén másképp állunk fel. A struktúra, a csapat felépítése folyamatban van, ez időbe telik, amíg beindul.

Az 51 éves szakember reméli, hogy a szokatlan vb-szünet után "a csapat oldalára fordulnak" azok az "apróságok", amelyek az elmúlt meccseken pontokba kerültek.

Olvastad már?
Edzője áradozik Angliában a fiatal magyar kapusról: "Kivédett egy büntetőt és megint nagyszerűen teljesített" - videó
Győzelmet ért Hegyi Krisztián hárított tizenegyese a West Ham U21-es csapatának a pénteki bajnokin. A fiatal kapus a héten még Ligakupa-meccsen is részt vett, de jövő héttől már az U21-es válogatottal készül.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz