Dárdai volt játékosa az új Hertha-edzőről: "Már próbálunk focizni is, ez nagy különbség"

A Hertha a két hete, Dárdai Pál helyére kinevezett török szakvezetővel, Tayfun Korkuttal egyelőre veretlen és már győzött is - a berliniek középpályása, Suat Serdar rámutatott a két edző közötti legnagyobb különbségre.
Dudás Gábor 2021. december 13., hétfő 9:16
A Hertha a két hete, Dárdai Pál helyére kinevezett török szakvezetővel, Tayfun Korkuttal egyelőre veretlen és már győzött is - a berliniek középpályása, Suat Serdar rámutatott a két edző közötti legnagyobb különbségre.
Szerző: Dudás Gábor 2021. december 13., hétfő 9:16

Mint ismeretes, a hétvégén megszakadt a Hertha öt forduló óta tartó nyeretlenségi sorozata a Bundesligában, a berlini gárda – melynek éléről két hete távozott Dárdai Pál – ebben az időszakban kétszer kikapott és háromszor döntetlent ér el, most viszont 2-0-ra felülmúlta a Bielefeldet.

Dárdai utódja, Tyafun Korkut vezetésével így a Hertha a második meccsén is veretlen maradt (a Bielefeld előtt a Stuttgarttal játszottak 2-2-s döntetlent). A fővárosi együttes török származású, de német válogatott középpályása, Suat Serdar elárulta, mi a legnagyobb különbség a csapatnál az edzőváltás óta.

Az első közös edzésünk óta próbáljuk mélységből kihozni a labdákat, mindegy, mennyire szűk a terület. Így sokkal szórakoztatóbb kidolgozni a lehetőségeket. Már megpróbálunk futballozni - ez a nagy különbség

- mondta a középpályás az új játékstílusról, amelyet Tayfun Korkut meghonosított a Hertha edzőjeként, a Mindener Tageblatt cikke szerint arra is utalva, hogy nem egészen értett egyet azzal, ahogyan Korkut elődje, Dárdai Pál dolgozott.

Érdekes, hogy Serdar még október elején, az RB Leipzig elleni 0-6 után igen pozitív véleménnyel volt a magyar szakvezető kapcsán.

- Kiállok az edzőm mellett. Nagyszerű szakember, aki mindig bátorít engem – mondta akkor a német válogatott arról, hogy szerinte Dárdaival kellene-e folytatnia a Herthának.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz