Dárdai soha nem akadt ki még így a Herthánál: "Ez sz@r volt"

Különösen a Schalke elleni első félidő miatt dühös.
Dudás Gábor 2017. február 13., hétfő 8:29
Különösen a Schalke elleni első félidő miatt dühös.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 13., hétfő 8:29

Mint arról beszámoltunk, tovább folytatódott a hétvégén a Hertha 2017-es botladozása, a berliniek fontos mérkőzést buktak el a Schalke otthonában (0-2), és egyre inkább távolodnak az élmezőnytől, sőt, az üldözői is egyre inkább a nyakában lihegnek már az Európa Liga-indulásért vívott harcban.

 

A naptári éven lejátszott négy bajnokijából hármat elveszítő, ráadásul a héten, Dortmundban a kupából is kieső fővárosiak magyar vezetőedzője, Dárdai Pál érthetően csalódottan, sőt, igen feszülten értékelte a történteket a Bild cikke szerint. A Hertha egyébként a két Ruhr-vidéki összecsapása miatt Bochumban töltötte a hetet, hogy az utazással ne fárasszák a csapatot.

- Az első félidő pocsék volt, 20 százalékban volt nálunk a labda, ami arra az állapotra emlékeztetett, amikor átvettem a csapatot. Ez így nem működik, emiatt lettem mérges igazán. Túl kell ezen lépnünk, meg kell mutatnunk, hogy ez csak egy kisiklás volt. A srácok a határaikon játszottak, elfáradtak, most fel kell szabadulnunk, mert a Schalke összetört minket. Ez egy sz@r idegenbeli túra volt. Továbbra is keményen kell dolgoznunk és nem szabad elveszíteni az önbizalmunkat, a türelmünket. De több gólt kell szereznünk. Az egyetlen pozitívuma a két mérkőzésnek, hogy ki tudtunk alakítani jó néhány komoly ziccert idegenben, de sajnos ezeket nem használtuk ki.

Michael Preetz csapatmenedzser fanayar humorral annyit jegyzett meg a balul elsült kiruccanás kapcsán, hogy a Hertha kapu előtti hatékonysága

"valahol az A40-es úton veszhetett el, Dortmund és Gelsenkirchen között".

A következő fordulóban kellene javítania majd a Dárdai-csapatnak, ám ellenfele a berlini Olimpiai Stadionban a listavezető és rekordbajnok Bayern München lesz majd...

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz