Dárdai: "Gyerekkoromban sokat játszottam Legóval" – ebből építkezne a hátralévő időszakra

A Hertha BSC-t irányító Dárdai Pál gyerekkori élményével példálózott a Frankfurt elleni bajnokit megelőzően. A 43 éves szakember elmondása szerint, már tudja a győztes receptet a hétvégére.
Csakfoci Admin 2019. április 25., csütörtök 15:35
A Hertha BSC-t irányító Dárdai Pál gyerekkori élményével példálózott a Frankfurt elleni bajnokit megelőzően. A 43 éves szakember elmondása szerint, már tudja a győztes receptet a hétvégére.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. április 25., csütörtök 15:35

Két idegenbeli és két hazai mérkőzés vár a Dárdai Pál irányította Hertha BSC-re a német élvonalban a szezon hátralévő részében. A Bundesliga a berliniek számára ugyanolyan izgalmas, mint az előző években. Céljuk, a lehető legszebb módon intsenek búcsút a 2018-19-es idénynek. A Hertha BSC legközelebb április 27-én, szombaton délután az Eintracht Frankfurthoz látogatnak a Commerzbank-Arénába.

A hétvégi összecsapást megelőzően a 43 éves szakember Michael Preetz klubmenedzser társaságában tartott csütörtökön sajtótájékoztatót Berlinben. Elmondása szerint optimistán várja a Frankfurt elleni bajnokit, és tudják pótolni az egyik legjobb játékosuk hiányát.

Szerencsés vagyok, hogy gyerekkoromban sokat játszottam Legóval, most sokat segít.

Ennek ellenére a szezon első felét megnyomtuk, ebből jól építkeztünk. Az idény második felében már kevesebb pontunk van, újra az élbolyhoz kell tapadnunk, és újra építkeznünk kell, más egyéb nem változott – mondta a Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál, aki kitért a Hannover ellen bokasérülést szenvedő középső védő, Niklas Stark hiányára. – Van egy ötletünk, hogyan fogunk játszani, taktikailag változtatni fogunk.

A 43 éves szakember hozzátette, szereti visszanézni az utolsó két, Frankfurt elleni mérkőzésüket. Hiszen mindkét találkozó győzelemmel ért véget.

Bátorságot, önbizalmat kell meríteni ezekből a meccsekből, és a legfontosabb: gólt kell szereznünk – fogalmazott Dárdai.

A Hertha BSC a bajnokságban 30 forduló alatt 36 pontot gyűjtött, és a 11. helyen áll a német első osztályban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz