Dárdai aggódik a válogatott meccsek miatt

Eddig nyugodt szívvel engedte el játékosait, de…
Budai László 2016. november 22., kedd 6:05
Eddig nyugodt szívvel engedte el játékosait, de…
Szerző: Budai László 2016. november 22., kedd 6:05

Mint ismeretes, a Hertha 0-0-s döntetlent játszott az Augsburg otthonában a hétvégén, így maradt az élmezőnyben, ám Dárdai Pál nem volt totálisan elégedett, és látott hiányosságokat pár játékosától.

Igyekezett magyarázatot adni is arra, egy-két futballistája miért teljesített talán picit gyengébben a vártnál. A háttér a válogatott szünetben is keresendő.

- Eddig minden esetben teljesen nyugodt szívvel engedtem el a játékosaimat a válogatottakhoz, aztán amikor visszatértek, picit pihentettem őket, hogy a meccsnapra legyenek igazán frissek. De úgy néz ki, ez nem mindig működik, úgyhogy lesznek esetek, amikor igenis megfuttatom őket a visszatérésük után. John Brooks például kiváló atléta, aki mindig a lehető legjobbját akarja nyújtani, de ezek a hosszú utak láthatóan megviselik, így el kell gondolkodnom a bevetésén hasonló helyzetben – mondta a magyar tréner a Berliner Zeitungnak.

Az amerikai Brooks a Mexikó és a Costa Rica elleni vb-selejtezőn is 90 percet játszott Jürgen Klinsmannál, ezután érkezett vissza Berlinbe.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz