Fotó: kicker.de

Csalódott Dárdaiban a Hertha egyik elnökjelöltje: "Kicsit vérzett a szívem a videó láttán"

Kay Bernstein egy interjúban reagált arra, hogy Dárdai Pál nem őt támogatja a vasárnapi választáson, melyen a Hertha elnöki posztja a tét.
Póczik Dávid 2022. június 20., hétfő 18:10
Fotó: kicker.de
Kay Bernstein egy interjúban reagált arra, hogy Dárdai Pál nem őt támogatja a vasárnapi választáson, melyen a Hertha elnöki posztja a tét.
Szerző: Póczik Dávid 2022. június 20., hétfő 18:10

Június 26-án választják meg a Hertha BSC új elnökét, miután Werner Gegenbauer május végén lemondott tisztségéről. A berlini klub élére a 41 éves Kay Bernstein is jelölt, akivel a Kicker készített interjút, röviddel az elnökválasztás előtt.

A választás érdekessége, hogy Dárdai Pál múlt csütörtökön választási ajánlást adott Bernstein vetélytársának, Frank Steffelnek.

Kicsit vérzett a szívem a videó láttán, abban az értelemben, hogy: "Az én Pálom" nem engem támogat. Dárdai hét hónapot vett ki, és a szerződésének felbontása még nem ért véget. Kicsit összezavart, mert nem világos számomra, hogy miért csinálja most ezt

- fogalmazott Bernstein.

Még a múlt héten számoltunk be róla, hogy Dárdai 25 év után elhagyja a Herthát, ahonnan várhatóan milliós végkielégítéssel távozhat. Emellett az is a hetekben vált hivatalossá, hogy a következő szezontól Bódog Tamás lesz Sandro Schwarz másodedzője a BSC-nél.

Olvastad már?
Bódog Tamás a Bundesligában lett edző: "Nem a Hertha keresett meg"
Bódog Tamás lett a Hertha BSC labdarúgócsapatának a másodedzője.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz