Bizarr és meglepő Dárdai-felvételt mutattak meg a németek - videó

Dárdai Pál a Hertha elnökválasztási kampányában hallatta a hangját, egyértelműen kiállva az egyik jelölt mellett. A németek rácsodálkoztak. 
Dudás Gábor 2022. június 17., péntek 11:45
Dárdai Pál a Hertha elnökválasztási kampányában hallatta a hangját, egyértelműen kiállva az egyik jelölt mellett. A németek rácsodálkoztak. 
Szerző: Dudás Gábor 2022. június 17., péntek 11:45

A Berliner Zeitung mint "bizarr" Dárdai-videót mutatta be azt a felvételt, amely a Hertha elnökválasztási kampányában kapott szerepet, nem sokkal a Hertha BSC június 26-i, rendkívüli közgyűlése előtt.

Werner Gegenbauer lemondása után új elnököt kell választania a klubnak, a "bizarr" Twitter-videón pedig Dárdai Pál egyértelműen letette a voksát az egyik jelölt, Frank Steffel mellett. A Big City Club honlapján közzétett videón Dárdai Hertha-mezben látható egy teraszon ülve, a háttérben pedig egy medence és alighanem a Balaton látható.

"Helló kedves Hertha-szurkolók! Úgy gondolom, hogy nehéz időszakot élnek meg a Herthánál és itt az ideje egy igazi újrakezdésnek. Az én szemszögemből Frank Steffel egy nagyon érdekes és őszinte jelölt" - kampányolt a klub magyar legendája, illetve egykori játékosa és edzője. Megnyilvánulását meglepőnek is titulálja a lap, mondván Dárdai tavaly novemberi távozása óta nem igazán nyilatkozott a Hertha kapcsán, ráadásul (klub)politikai ügyekben sem szokott megszólalni.

A jelenleg a Füchsen Berlin kézilabda-csapatát irányító Steffel mellett Ingmar Pering, Kay Bernstein Michael Baumgärtner és Marvin Brumme is jelölt a Hertha elnöki posztjára.

Olvastad már?
25 év után véget ér a "Dárdai-dinasztia" a Herthánál: A magyar edzővel és a fiával is szakít a Bundesliga-klub - sajtóhír
Óriási végkielégítéssel távozik állítólag a Herthától Dárdai Pál, de minden bizonnyal középső fia, Márton is elhagyja a berlinieket.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz