Fradi: Doll neve szóba került a bajban lévő Bundesliga-csapatnál

Három jelöltet emlegetnek a Hamburg borulóban lévő kispadja kapcsán.
Dudás Gábor 2016. szeptember 19., hétfő 8:50
Három jelöltet emlegetnek a Hamburg borulóban lévő kispadja kapcsán.
Szerző: Dudás Gábor 2016. szeptember 19., hétfő 8:50

TABELLÁK: Az NB I és a Bundesliga állása itt - kattints!

Meg vannak számlálva a napjai a Hamburg csapatánál a rémesen rajtoló Bruno Labbadiának a Bild cikke szerint. A három mecsen 1 pontot szerző HSV-trénerel szemben az RB Leipzig elleni, hazai 4-0-s vereség után fogyott el végképp a türelem a szurkolóknál, és a klubvezetés is igencsak elégedetlen.

A drukkerek már meg is nevezték azt a három szakembert, akit szívesen látnának a kispadon: egyikük a klub korábbi játékosa és a német olimpiai válogatottat Rióban ezüstéremig vezető 65 éves Horst Hrubesch, egykori 21-szeres NSZK-válogatott játékos, aki azonban klubedzőként 1998 óta(!) nem dolgozott sehol.

Ugyancsak felmerült már a korábbi hamburgi edző, a holland Martin Jol neve, akinek olyan jó  megítélése a drukkerek körében, hogy már internetes petíciót is indítottak a visszahozataláért.

A Bild szerint ugyanakkor megint téma lehet Thomas Doll visszahívása is a kikötővárosi csapatnál. A Ferencvárost vezető és a legutóbbi idényben duplázó 50 éves tréner neve újból és újból felbukkan a Hamburgnál, amikor edzőválságról írnak Németországban, és ez ezúttal sincs másként, a lap szerint az FTC vezetőedzője is jelölt lehet, ha Labbadia megbukik. Doll nem véletlenül népszerű a szurkolók körében is, hiszen játékosként és edzőként is szolgálta a klubot, 2006-ban bajnoki bronzérmet nyert a csapattal a kispadon és a BL-csoportkörbe is elvezette az együttest.

Doll ügyét azonban nagyban nehezítené, hogy élő szerződéssel rendelkezik az FTC-nél, és a felek többször kijelentették már, hogy hosszú távon is folytatni kívánják a közös munkát.

A HSV a héten a Freiburggal és a Bayern Münchennel is játszik a Bundesligában, ezen a két találkozón eldőlhet a sorsa.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Tovább az összes átigazoláshoz