Ezért kapott egyből pirosat Pintér Ádám - videó

A 18. percben, 0-1-nél állították ki egyből a Fraditól igazolt középpályást egy durva belépő után.
Mokány Lajos 2017. február 8., szerda 7:46
A 18. percben, 0-1-nél állították ki egyből a Fraditól igazolt középpályást egy durva belépő után.
Szerző: Mokány Lajos 2017. február 8., szerda 7:46

Pintér Ádám első bajnokija remekül sikerült a Greuther Fürthnél, hiszen csapata 4-1-re nyert, ám a folytatás kevésbé lett az: a télen igazolt középpályás piros lapot kapott a kupában. Az FTC volt játékosát a 18. percben állították ki, miután nyújtott lábbal lépett oda Christoph Kramernek, a németek világbajnokának.

Pintér esetében rögtön villant a piros, a Mönchengladbach végül 2-0-ra győzött - a többi eredmény itt. A Fürth kapuját ezúttal nem Megyeri Balázs védte. Dárdai Pál csapata, a Hertha ma lép pályára Dortmundban, a magyar edző csapatának meglepetése 7-szeres pénzt fizetne.


Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz