Dárdai lebeszélné a játékosát egy válogatottról és a vb-ről

Hiába kereste meg a nigériai szövetség, magyar edzője tanácsára német lehet a Hertha védője, Jordan Torunarigha.
Dudás Gábor 2018. március 19., hétfő 7:10
Hiába kereste meg a nigériai szövetség, magyar edzője tanácsára német lehet a Hertha védője, Jordan Torunarigha.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 19., hétfő 7:10

Bejelentkezett a nigériai szövetség (NFF) hivatalosan is Jordan Torunarigháért, akit szeretnének rávenni arra, hogy a jövőben az afrikai ország címeres mezét viselje, már rögtön a nyári, oroszországi világbajnokságon.

A Hertha német U21-es válogatott védőjét azonban a német szövetség, annak edzője, Stefan Kuntz, sőt, a berlini klub magyar szakvezetője, Dárdai Pál is arra biztatja, maradjon a német válogatottságnál majd a felnőttek között is.

A világbajnokság kétségtelenül egy nagy lehetőség a számára, de sokkal jobbat tenne a fejlődésének, ha a német U21-es válogatottnál maradna, ahonnan aztán majd felfelé, az A-csapatig is vezethet majd az út

- fogalmazott Dárdai Torunarigha dilemmája kapcsán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz