Dárdai lebeszélné a játékosát egy válogatottról és a vb-ről

Hiába kereste meg a nigériai szövetség, magyar edzője tanácsára német lehet a Hertha védője, Jordan Torunarigha.
Dudás Gábor 2018. március 19., hétfő 7:10
Hiába kereste meg a nigériai szövetség, magyar edzője tanácsára német lehet a Hertha védője, Jordan Torunarigha.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 19., hétfő 7:10

Bejelentkezett a nigériai szövetség (NFF) hivatalosan is Jordan Torunarigháért, akit szeretnének rávenni arra, hogy a jövőben az afrikai ország címeres mezét viselje, már rögtön a nyári, oroszországi világbajnokságon.

A Hertha német U21-es válogatott védőjét azonban a német szövetség, annak edzője, Stefan Kuntz, sőt, a berlini klub magyar szakvezetője, Dárdai Pál is arra biztatja, maradjon a német válogatottságnál majd a felnőttek között is.

A világbajnokság kétségtelenül egy nagy lehetőség a számára, de sokkal jobbat tenne a fejlődésének, ha a német U21-es válogatottnál maradna, ahonnan aztán majd felfelé, az A-csapatig is vezethet majd az út

- fogalmazott Dárdai Torunarigha dilemmája kapcsán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz