Dárdai csalódott, de büszke: Megmondta, miért estek ki Dortmundban

Drámai búcsú a Német Kupától, a Hertha szakvezetője értékelt.
Dudás Gábor 2017. február 9., csütörtök 8:03
Drámai búcsú a Német Kupától, a Hertha szakvezetője értékelt.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 9., csütörtök 8:03

Dárdai Pál, a Hertha BSC magyar vezetőedzője több alkalommal is elárulta már, hogy egyik legfontosabb célja klubjával az, hogy Német Kupát nyerhessen majd Berlinben.

 

Erre ebben az idényben már nem kerülhet sor, hiszen amint arról beszámoltunk, a fővárosiak Dortmundban búcsúztak a sorozattól, a Borussia 11-esekkel, 1-1 után ejtette ki a Herthát.


Dárdai így tekintett vissza a találkozóra:

- Nem kezdődött könnyen számunkra a mérkőzés, ott volt szerencsénk és Rune is remekül védett. Utána viszont egyre inkább felpörögtünk és nem is volt érdemtelen, hogy vezetést szereztünk. A második félidő elején aztán bealudtunk picit. A 11-es párbaj mindig lutri, mindig sorsszerű, vol esélyünk a sikerre, de végül nem jött össze. Ibisevic és Platenhardt is biztos lábú büntetőrúgó, sajnos ők most nem állhattak oda. Meg kell, hogy dicsérjem a csapatomat, büszke vagyok a játékosok teljesítményére, nem érheti őket kritika, hiszen nagyszerűen helytálltak, nagy nyomás alatt futballozva is, erre az előző idényben nem nagyon voltak képesek. A szurkolóink is büszkék lehetnek rájuk. Most nem állt mellénk Fortuna, de pozitívan kell előretekintetünk.

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

 
 
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz