Fotó: www.bz-berlin.de

Bundesliga: Így döntött Dárdai az élvonalbeli megkeresésekről - sajtóhír

Német lapinformáció szerint az 1. FC Köln elöljárói Berlinbe utaztak, hogy tárgyaljanak a Herthával Dárdai Pálról, ám a magyar tréner egyértelművé tette, mit akar.
Nyikes Zoltán 2019. november 12., kedd 15:03
Fotó: www.bz-berlin.de
Német lapinformáció szerint az 1. FC Köln elöljárói Berlinbe utaztak, hogy tárgyaljanak a Herthával Dárdai Pálról, ám a magyar tréner egyértelművé tette, mit akar.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 12., kedd 15:03

Honlapunk is beszámolt hétfőn délután arról a két sajtóhírről, mi szerint a hétvégén edzőt menesztő 1. FC Köln és a Mainz is szívesen látná a kispadon Dárdai Pált, aki a nyáron négy és fél év után hagyta ott a Hertha BSC-t.

A bz-berlin.de legújabb információi szerint a kölniek el is utaztak hétfőn a berliniekhez, hiszen Dárdait jelenleg is szerződés köti a klubhoz jövő nyárig,

ám érdemi tárgyalást nem tudtak folytatni a felek, miután a magyar szakember egyértelműen jelezte, hogy egyelőre nem szándékozik visszatérni.

A német lap úgy tudja, Dárdai jelenleg a francia fővárosban tartózkodik a Paris Saint-Germainnél, ahol Thomas Tuchel vezetőedző és Lőw Zsolt asszisztensedző látja vendégül őt és családját.

Mint ismert, szombaton a német élvonalbeli 1. FC Köln menesztette Achim Beierlorzer vezetőedzőt, míg a Szalai Ádámot foglalkoztató Mainz és Sandro Schwarz tréner útjai elváltak az Union Berlin elleni hétvégi vereség után.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz