BL: Matthäus meglepő győztest vár

A német legenda szerint sem a Real, sem a Barcelona nem ünnepelhet majd.
admin 2016. szeptember 2., péntek 19:01
A német legenda szerint sem a Real, sem a Barcelona nem ünnepelhet majd.
Szerző: admin 2016. szeptember 2., péntek 19:01

Lothar Matthäus, a korábbi magyar szövetségi kapitány a Sport Bildben fejtette ki véleményét a Bajnokok Ligája esélyeseiről. A németek legendás labdarúgója szerint ezúttal nem a spanyol csapatok viszik majd a prímet. Matthäus szerint Carlo Ancelottival újra felérhet a csúcsra a Bayern München, és a csapat négy év után ismét megnyerheti Európa legrangosabb kupasorozatát.

Pep Guardiolánál mindig éreztem, hogy a nagy párharcoknál folyamatosan bizonyítani akart, mindig valami újat, meglepőt akart kitalálni, ez azonban sokszor visszafelé sült el. Az ilyen apróságok miatt fordulhatott elő, hogy az utóbbi három évben az elődöntő jelentette a végállomást a Bayern számára. Ilyesmi Carlo Ancelotti irányítása alatt nem történhet meg. Ő nem fog kockáztatni, a játékosok pedig ott fognak játszani, ahol a legjobb teljesítményre képesek.
A müncheniek kerete talán egy kicsit szűkebb az idén, de minőségi játékosok alkotják. Ne higgyék, hogy hazabeszélek, és csak azért mondok ilyeneket, mert német vagyok. Valóban úgy gondolom, hogy ebben az idényben a Bayern a Bajnokok Ligája legnagyobb esélyese, a Real Madrid és a Barcelona előtt.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz