Áll a bál Münchenben: Ököllel ütötte egymást a bajorok két sztárja – sajtóhír

Német sajtóinformációk szerint hatalmas balhé volt a Bayern München csütörtöki tréningjén, miután Robert Lewandowski és Kingsley Coman összeverekedett.
Csakfoci Admin 2019. április 11., csütörtök 17:00
Német sajtóinformációk szerint hatalmas balhé volt a Bayern München csütörtöki tréningjén, miután Robert Lewandowski és Kingsley Coman összeverekedett.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. április 11., csütörtök 17:00

A Bild német napilap értesülései szerint a Bayern München lengyel támadója, Robert Lewandowski és a francia középpályása, Kingsley Coman egymásnak esett a csütörtöki edzésen. A két játékost a csapattársaknak kellett szétválasztaniuk, akik a beszámolók szerint először heves vitába keveredtek, majd addig fajult a szóváltás, míg a felek ököllel ütlegelték egymást.

A két magáról megfeledkező labdarúgót Niklas Sülének és Jérome Boatengnek kellett szétválasztani, de a többieknek is közbe kellett avatkozniuk, hogy megfékezzék őket.

Arról nincs pontos információ, mi váltotta ki kettejük között a vitát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz