A németek Kleinheislerről: Impulzív, de önfejű - magyar válogatottságát hátrányként említik!

Azt elemezték, milyen jövője lehet a Darmstadtnál a magyar játékosnak.
Budai László 2016. november 29., kedd 20:44
Azt elemezték, milyen jövője lehet a Darmstadtnál a magyar játékosnak.
Szerző: Budai László 2016. november 29., kedd 20:44

Az echo-online.de német honlap azt fejtegette, mi lesz a Darmstadtban kölcsönben futballozó labdarúgók sorsa. A listán természetesen ott van a magyar válogatott futballistája, Kleinheisler László is.

Az oldal kiemeli, hogy a magyar játékosnak már 10 Bundesliga-meccse is van a Darmstadtban, és a Wolfsburg ellen megszerezte első Bundesliga-találatát.

Kleinheislerről megemlítik, hogy rendkívül lendületes és impulzív labdarúgó, ám néha túlságosan is a játszó futballt részesíti előnyben és az önfejűségre is hajlamos.

Érdekesség, hogy a honlap szerint mivel a magyar válogatottban alapember Kleinheisler, ezért a sok utazgatás miatt nem tud tökéletesen beilleszkedni a Darmstadtba. A jövőjével kapcsolatban pedig úgy vélik, ez teljes mértékben a Werder Bremen - a játékos "eredeti" klubjának - akaratán múlik majd.

A németek nemrégiben Kleinheisler egyik furcsa mozdulatáról is cikkeztek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz