"Nem azt kaptuk Dzsudzsáktól, amit vártunk" - edzője elmondta, miért adják el

Megszólalt a Bursaspor edzője a magyar szélső ügyéről.
Dudás Gábor 2016. július 10., vasárnap 13:34
Megszólalt a Bursaspor edzője a magyar szélső ügyéről.
Szerző: Dudás Gábor 2016. július 10., vasárnap 13:34

Mint ismeretes, az utóbbi hetekben slágertéma a török, a magyar és a nemzetközi sajtóban is Dzsudzsák Balázs esetleges klubváltása. Maga a játékos is beszélt már arról, hogy távozna a Bursasportól, a külföldi hírek szerint spanyol, német, amerikai, angol, kínai és arab csapatoknál is felmerült már a neve, de egyelőre konkrétumokról nem esett szó új csapata kapcsán - a legfrissebb hír szerint annyi bizonyos, hogy nem a Schalke lesz Dzsudzsák új klubja.

Az viszont nagyon is egyértelműnek tűnik, hogy jelenlegi, a hírek szerint Dzsudzsáknak 1,4 millió euróval tartozó klubjánál már a hivatalos búcsújára várnak, a magyar válogatott csapatkapitányának edzője, Hamza Hamzaoğlu az AMK Spornak nyilatkozott a légiós ügyéről és távozásának okairól.

- Az előző szezonban nem azt kaptuk Dzsudzsáktól, amit vártunk. Vannak olyan játékosok, akik egyszerűen nem tudnak beillszkedni. Úgy gondoltuk, ide tartozik ő is, de erővel nem fogunk olyan játékosokat rábírni a maradásra, akik úgy érzik, nem tudnak itt eléggé eredményesen futballozni. Reméljük, megtalálják azt, amire vágynak. Azt is hozzá kell tenni, hogy a csapatunk elérte az anyagi lehetőségeinek határát, távozásukkal ez a teher is enyhülhetne. Vannak megkeresések, az is fontos, hogy jól teljesítettek az Európa-bajnokságon, remélhetőleg a klub is a lehető legjobban jár majd a távozásukkal. Ugyanez igaz a cseh Necid esetében is – fogalmazott a tréner.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz