Fotó: Twitter

Nem érződött Cristiano Ronaldo hiánya: Brazil játékos duplájával nyert biztosan az al-Nasszr - videók

Angliában kapott korábbi büntetése miatt nem mutatkozhatott be új csapatában, az al-Nasszrban a szaúd-arábiai labdarúgó élvonalba egy hete igazolt Cristiano Ronaldo.
Nyikes Zoltán 2023. január 6., péntek 20:30
Fotó: Twitter
Angliában kapott korábbi büntetése miatt nem mutatkozhatott be új csapatában, az al-Nasszrban a szaúd-arábiai labdarúgó élvonalba egy hete igazolt Cristiano Ronaldo.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 6., péntek 20:30

Az ötszörös aranylabdás portugál támadót november végén két mérkőzésről tiltotta el az angol szövetség (FA) egy áprilisi eset kapcsán, amikor - még a Manchester United futballistájaként - az Everton otthonában rendezett összecsapást követően kiverte a telefont egy szurkoló kezéből.

A nemzetközi szövetség (FIFA) szabályzata értelmében amennyiben egy másik szövetség korábban legfeljebb négy meccsig terjedő eltiltást szab ki egy játékosra, úgy az új szövetség, amely alá tartozik, köteles érvényesíteni a szankciót.

A 37 esztendős Európa-bajnok Ronaldo így az al-Taee elleni pénteki bajnokin még nem mutatkozhatott be új állomáshelyén, ahol kedden mutatták be. A találkozót eredetileg csütörtökön délután játszották volna, ám 24 órával elhalasztották, miután a heves esőzés és más időjárási körülmények miatt a 25 ezer fő befogadására alkalmas rijádi Mrsool Park elektromos hálózata nem működött rendeltetésszerűen.

Az al-Nasszr azonban a portugál világklasszis nélkül is behúzta a három pontot, Anderson Talisca duplájának köszönhetően 2-0-ra nyert.

Ronaldo bemutatkozására várhatóan két hét múlva, az eltiltás lejártát követően kerülhet sor. (MTI/csakfoci.hu)

Talisca első gólja

Talisca második gólja

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Mezőkövesd
Új érkező
A Mezőkövesd leigazolta a 23 éves középcsatárt, Bányai Pétert. A támadó az előző idényben 29 mérkőzésen 22 gólt lőtt az NB III-as Iváncsában, amivel a Dél-nyugati-csoport gólkirálya lett.
Kozármisleny
Ő lehet Aczél utódja
Hivatalossá vált, amit a Csakfoci korábban előre jelzett: Pinezits Mátét nevezték ki a Kozármisleny vezetőedzőjének.
Tovább az összes átigazoláshoz