Negatív rekordot döntött a 12 éves játékos: 25 meccses eltiltást kapott

A nem mindennapi eset még december 17-én történt a 12 éves labdarúgók mérkőzésén.
admin 2023. január 16., hétfő 21:41
A nem mindennapi eset még december 17-én történt a 12 éves labdarúgók mérkőzésén.
Szerző: admin 2023. január 16., hétfő 21:41

Spanyolországban, az Alfindén EFB–Cristo Rey mérkőzésen hatalmas botrány kerekedett, melynek okozója az egyik 12 éves játékos volt, aki az egyik játékmegszakítás alatt heves indulatoktól vezérelve rátámadt az ellenfél labdarúgójára - írja a marca.com.

Ezt követően a csetepatét megállítani szándékozó és társukon segíteni igyekvő játékosokkal is agresszív volt, sőt még a bírót is megsértette. A fiatal focista dührohamának következményeképp egy kisebb tömegverekedés alakult ki a kakaskodó felek között, melyben hatan megsérültek, sőt két játékost kórházba kellett szállítani. A verekedést kezdő fiatalt természetesen kiállították, azonban itt még koránt sem ért véget az ügy.

Az eset alaposan feladta a leckét az Aragóniai Labdarúgó-szövetségnek, akik összesen 58 mérkőzésre szóló eltiltást róttak ki, melyből 25-öt a "főkolompos" kapott. Emellett a hazai csapatot 400 euróra megbüntették, és két pontos pontlevonással sújtották.

Olvastad már?
A Dortmund kirúgással fenyegeti ismeretlen korú sztárját, de nem a hiányzó évek miatt
Ha nem hosszabbítja meg szerződését a 18 (vagy 22) éves Youssoufa Moukoko, akkor távoznia kell - tette egyértelművé klubja.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz