Ne maradj le róla: Mutatunk három "tuti" tippet a hétvégi olasz bajnokikra

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2022. február 12., szombat 14:03
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2022. február 12., szombat 14:03

A Lazio-Bologna meccsel kezdődik a hétvégi forduló a Serie A-ban szombaton délután. A rómaiak nyertek legutóbb, a piros-kékek 0-0-ra végeztek az Empolival. Ma kiszakadhat az a bizonyos gólzsák, az over szorzója 1,7 körül mozog, ezt vétek lenne kihagyni!

Szombaton este a Torino a Velencét látja vendégül. A bikák kicsit megtorpantak, de azért összességében jobbak az újoncnál. Nem borul a papírforma, a bordók otthon tartják a pontokat 1.5-ös pénzért!

Vasárnap este az Atalanta-Juventus rangadót rendezik. Mindkét alakulat kupázott a héten, a bajnokságban viszont egyértelműen a zebrák mutatnak jobb formát. Azt gondoljuk, hogy a támadókról szól majd a meccs, így 1.7-es szorzóért a gólváltást favorizáljuk.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz