Mutatunk egy "tuti" tippet az esti Roma-Inter csúcsrangadóra

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2021. december 4., szombat 11:42
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2021. december 4., szombat 11:42

Szombaton kora este a Roma az Intert látja vendégül. A házigazda otthon erős, viszont a kék-feketék is jól menetelnek távol Milánótól. Erős támadósorok - így a gólváltás jó opció lehet 1.5 fölötti szorzóért.

Szombaton este újabb rangadót rendeznek a Serie A-ban. A Napoli a legerősebb hazai mérleggel rendelkezik, a bergamóiak pedig a túrákon brutálisan erősek, (5-1-0). A csatársorok lendületben vannak mindkét oldalon, itt is jó eséllyel megzörren mindkét háló majd, másfélszeres pénzért.

Vasárnap a kiesés elől menekülő Spezia a Sassuolót fogadja. A fekete-fehéreknek minden pontra szükségük van, a vendégek a középmezőnyben foglalnak helyet. Ismét a találatokban látunk fantáziát, a +2,5-ös opció majdnem 1.6-szoros pénzt fizet az irodáknál.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz