Fotó: www.dw.com

Mutatunk egy tippet a szombati BL-rangadóra – ezekben látják a hétvége “tutijait”

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2020. augusztus 8., szombat 10:29
Fotó: www.dw.com
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. augusztus 8., szombat 10:29

Szombaton délután a svéd második vonalban a Dalkurd a Norrby gárdáját látja vendégül. A két középcsapat egyaránt szeszélyesen teljesít, viszont mindkettő rendre gólos meccseket vív. Ebben a felállásban a két utolsó ütközetükön összesen 9 találat született. Mi ma hárommal is megelégszünk, amelynek szorzója 1.7 fölött mozog.

A Bayern kényelmes helyzetben fogadja a Chelsea együttesét – az első meccsen 3-0-ra győztek a bajorok Londonban. Ma az Allianzban csapnak össze a felek. A német bajnokrég játszott tétmeccset, nem úgy a kékek, akik a múlt héten bukták el az FA-Kupa döntőjét. A továbbjutás már eldőlt, így élvezetes, gólos mérkőzést várunk. A +2.5-ös opció már 1.5 körül fizet.

Vasárnap a norvég élvonalban a Kristiansund a Starttal meccsel. A házigazda két sikert könyvelt el egymás után, így stabilizálta helyét az élmezőnyben. A vendégek súlyos zakó után érkeznek a találkozóra, és eddig távol otthonuktól igencsak pocsékul teljesítettek. Nem gondolnánk, hogy a sárga-feketék ma támadnának fel. A hazaiak sikeréért 1.7 fölött fizetnek az irodák, ezt nem érdemes kihagyni.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz