Mutatunk egy-egy "tuti" tippet az olasz és a svéd bajnokságból

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2020. november 28., szombat 9:24
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 28., szombat 9:24

Rangadóval indul a Serie A 9. játéknapja: szombaton délután 3-tól az Inter a Sassuolohoz érkezik. A zöld-feketék elképesztő formában vannak, a 2. helyen tanyáznak úgy, hogy még őrzik veretlenségüket. Otthon hajlamosak remizni (1-3-0), legutóbb viszont nyertek Veronában. Az Inter a Real ellen fontos BL-meccset bukott el szerdán, ráadásul a San Siróban. A kék-feketék a bajnokságban is sok pontot elhullajtottak már, ám a múlt hétvégén 0-2-ről fordítottak Lukakuék a Torino ellen (4-2). Az az érzésünk, hogy találatokból nem lesz hiány, a G/G+over opció 1,7 körüli szorzóval fut, ebben van érték.

Parádés formában várja szombaton délután az Union Berlin az Eintracht Frankfurtot. A fővárosiak nagyszerűen kezdték a bajnokságot, jelenleg az előkelő 5. pozíciót foglalják el. A múlt héten Kölnben nyertek, előtte a Bielefeldet végezték ki. Adi Hütter együttese ektikusabban teljesít, a Lipcsével legutóbb ikszelt a társulat. A középmezőnyben áll most, de vendégként csak a Bayern Münchennél kapott ki. Az az érzésünk, hogy a ma mindkét háló megzörren majd, ennek szorzója 1,55 körül mozgott.

Bergamóba látogat a Verona szombaton este. Az Atalanta szerdán nyerni tudott az Anfield Roadon, így továbbra és versenyben van a továbbjutásért a BL-ben. Előtte Gasperini mester fiai nem remekeltek, a Spezia ellen csak 0-0-ra végeztek idegenben. A Hellasban nagyon sok a hiányzó, legutóbb elvesztette hazai veretlenségét is, ráadásul a szerdai, szardíniai kupakaland is kudarccal zárult. Ivan Jurics együttese így is a középmezőnyben tanyázik, de vendégként eddig nem volt hatékony. Pasalicék ma a szebbik arcukat mutatják, behúzzák a meccset, és érdemes behúzni a +2.5-öt, amely így kombinálva már 1.7-szeres pénzt fizet.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz