Modric újabb nemzetközi díjat nyert, a francia válogatott a legjobb csapat

A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség év végi szavazásán a legjobb férfi sportoló Luka Modric, a legjobb csapat a francia labdarúgó-válogatott lett.
Csakfoci Admin 2019. január 1., kedd 21:10
A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség év végi szavazásán a legjobb férfi sportoló Luka Modric, a legjobb csapat a francia labdarúgó-válogatott lett.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. január 1., kedd 21:10

Luka Modricot, a 2018-ban a Real Madriddal Bajnokok Ligáját, a horvát válogatottal világbajnoki ezüstérmet nyerő labdarúgót választották meg a legjobb férfi sportolónak a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) szavazásán. A játékos korábban megkapta a 2018-as Aranylabdát és a FIFA Év játékosa díját is. Modric két teniszezőt, Novak Djokovicot és Roger Federert előzött meg a voksoláson.

Az év csapata kategóriájában a labdarúgó-együttesek elfoglalták a képzeletbeli dobogó mindhárom fokát: az első helyen a világbajnok francia válogatott, a másodikon a vb-döntős horvát nemzeti csapat, a harmadikon pedig a BL-győztes Real Madrid végzett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz