MLS

Stieber csapattársa lett Wayne Rooney – hivatalos

Az Everton mindenben megegyezett az MLS-ben szereplő DC Uniteddel Wayne Rooney átigazolásáról, aki így Stieber Zoltán klubtársa lesz a következő idénytől.
Csakfoci Admin 2018. június 28., csütörtök 17:20
Az Everton mindenben megegyezett az MLS-ben szereplő DC Uniteddel Wayne Rooney átigazolásáról, aki így Stieber Zoltán klubtársa lesz a következő idénytől.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. június 28., csütörtök 17:20

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az egyik legnagyobb angol sztárjátékos lehet Stieber csapattársa.

Most úgy tűnik, hogy az átigazolás véglegessé vált ugyanis, a korábbi 119-szeres angol válogatott csatár, Wayne Rooney a közösségi oldalán közzétett fotón egyértelműen tudatosította a követőivel, hova tart - azaz, úton van az Egyesült Államok felé.

https://www.instagram.com/p/BkkFq9NH8B2/

Sajtóhírek szerint a 32 éves csatár két és féléves, 13 millió dollárról szóló szerződést fog aláírni a Stieber Zoltánt is foglalkoztató washingtoni klubnál. A kontraktus részleteiről még egyik csapat sem számolt be.

Rooney az előző szezonban 40 tétmeccsen játszott, tizenegy gólt szerzett, az Evertont megelőzően tizenhárom évig a Manchester Unitedet erősítette. Az amerikai liga átigazolási időszaka július 10-én kezdődik, így a rutinos csatár ezt követően léphetne pályára új csapata színeiben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz