MLS

Nikolics ellopta a show-t, újabb szép díjat zsebelt be

A magyar válogatott, Chicagóban légióskodó Nikolics Nemanja rangos elismerést szerzett, az MLS legjobb újoncának választották.
Csakfoci Admin 2017. november 17., péntek 19:06
A magyar válogatott, Chicagóban légióskodó Nikolics Nemanja rangos elismerést szerzett, az MLS legjobb újoncának választották.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. november 17., péntek 19:06

A Chicago Fire magyar csatára, Nikolics Nemanja lett az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legjobb újonca a goal.com-nál.

A neves nemzetközi lap megjegyzi, hogy a szezon előtt elsősorban a másik három Chicago-igazolásról – Bastian Schweinsteigerről, az MLS-bajnok Juninhóról, valamint az MLS All-Star játékos Dax McCartyról - szóltak a hírek, de a magyar csatár ellopta a show-t, és mindenkit elhomályosított. Bár az első bajnokiján nem lőtt gólt, a következő tízen igen.

A szezonban többek között megdöntötte a klubrekordot (amelyet eddig 18 találattal tartottak), ő lett a harmadik Fire-játékos, aki egy szezonban 34 meccsen kezdett, és az idény végén a legértékesebb Chicago-labdarúgónak választották.

Nem mellesleg 24 találattal ő lett a bajnokság gólkirálya, és csak három találattal maradt el az MLS-rekordtól.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz