Légiósok: Sallói pazar duplája döntött Amerika magyar rangadóján - videó

A Sporting Kansas City magyar támadója, Sallói Dániel két gólt szerzett a csereként beállt Schön Szabolcsot is bevető FC Dallas elleni MLS-bajnokin.
Dudás Gábor 2021. szeptember 30., csütörtök 8:55
A Sporting Kansas City magyar támadója, Sallói Dániel két gólt szerzett a csereként beállt Schön Szabolcsot is bevető FC Dallas elleni MLS-bajnokin.
Szerző: Dudás Gábor 2021. szeptember 30., csütörtök 8:55

A remek idényt futó Kansas már a 13. percben vezetést szerzett Sallói Dániel góljával Dallasban, a magyar légiós 23 méterről zúdított nagy bombát a kapuba az észak-amerikai profi liga (MLS) hajnali bajnokiján.

A szünetben beállt a texasiaknál Schön Szabolcs is, majd jött a dallasi Acosta kiállítása az 52. percben, ami után az SKC hat perc alatt le is zárta a találkozót. Russell 11-esből volt eredményes, majd jött megint Sallói, aki 12 méterről, mindenkit becsapva lőtt a léc alá. A 78. percben a meccs hőseként cserélte le edzője, Peter Vermes Sallóit, aki 15 találatával a harmadik a góllövőlistán.

3-1-s sikerével a Kansas őrzi második helyét az MLS Nyugati Főcsoportjában, a Dallas a 11.

A padról a 74. percben beszállt Gazdag Dániel és a keleti ötödik Philadelphia Union a New Jersey-i Red Bull Arénában lépett pályára, ahol 1-1-s döntetlent játszott a Union a New York Red Bulls ellen.

FC Dallas – Sporting Kansas City 1-3 (Pepi 68., ill. Sallói 13., 61., Russell 55. - 11-esből)

New York Red Bulls - Philadelphia Union 1-1 (O. Fernandez 37., ill. Santos 17.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz