MLS

Koronavírus: Baráth és Sallói elkezdheti az egyéni edzéseket

Szombaton is újabb intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
Csakfoci Admin 2020. május 2., szombat 21:21
Szombaton is újabb intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 2., szombat 21:21

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) vezetése bejelentette: a csapatok jövő szerdától - így a Sporting Kansas két magyarja, Baráth Botond és Sallói Dániel - egyéni edzésekre használhatják edzőközpontjaik szabadtéri pályáit.

Az MLS-szezon február 29-én kezdődött, ám a járvány miatt mindössze két fordulót tudtak lejátszani a csapatok,

amelyek május 15-ig biztosan nem rendezhetnek mérkőzéseket.

Az új rendelkezés értelmében a játékosok a közös helyiségeket nem használhatják, illetve felhívták a figyelmet, hogy minden egészségügyi és biztonsági intézkedést be kell tartaniuk a gyakorlások idején is. (MTI/csakfoci)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz