MLS

Fontos bejelentést tett Németh Krisztiánról az edzője

Cáfolta a szakember az amerikai sajtóban megjelenteket, a magyar válogatott marad és számítanak rá a New Englandnél. 
Dudás Gábor 2018. március 8., csütörtök 16:27
Cáfolta a szakember az amerikai sajtóban megjelenteket, a magyar válogatott marad és számítanak rá a New Englandnél. 
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 8., csütörtök 16:27

Kategorikusan cáfolta az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő New England Revolution vezetőedzője, a korábbi kiváló válogatott kapus, Brad Friedel azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint nem számolna a légióssal az idényben.

Németh Krisztián 2017 augusztusában kötött két és fél éves szerződést a New Englanddel, 400 ezer dollárba "került" a megszerzése új klubjának, nem beszélve az évi 1 millió dolláros fizetéséről. A magyar támadó ezzel visszatért az MLS-be, ahol korábban már játszott, ráadásul a Kansasben kiváló formában futballozott: 33 meccsen 16 gólt lőtt és 7 gólpasszt adott, csapata igazi vezéregyénisége volt. Együttesével akkor megnyerték a US Open Cup-ot, a döntőben a magyar játékos gólt szerzett. Egy korábbi, Portland elleni találatát pedig az év góljának választották meg.

Az előző részidényében a légiós gólt és gólpasszt is jegyzett a Revolutionben, majd az idei felkészülés elején sérüléssel bajlódott, de a záró előszezonbeli tornán az ő gólja és 11-ese is kellett a döntőbeli sikerhez.

Mindezek ellenére az amerikai sajtóban megjelentek olyan hírek, melyek szerint Brad Friedel vezetőedző nem számolna az új szezonban a csatárral és hogy a New England felajánlotta más csapatoknak a játékjogát. Ezt a szakember cáfolta:

- Kategorikusan cáfolom a megjelenteket, Németh Krisztiánt pedig jó játékosnak tartom - fogalmazott szűkszavúan, de egyértelműen az egykori amerikai válogatott hálóőr az MLS hivatalos honlapján, a magyar válogatott keretbe is meghívott játékossal kapcsolatban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz