Fotó: talksport.com

Micsoda buli lesz! Nem akármilyen ígéretet tett Fabregas a Serie A-ba feljutó csapatának - videó

Ibizán ünnepelheti meg a feljutást a Como.
Nyikes Zoltán 2024. május 11., szombat 13:57
Fotó: talksport.com
Ibizán ünnepelheti meg a feljutást a Como.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 11., szombat 13:57

Péntek este megírtuk, hogy nagyon fontos győzelmet aratott Nagy Ádám csapata, a Spezia az olasz másodosztály utolsó fordulójában és így kiharcolták a bennmaradást. Az utolsó játéknapon pedig az is eldőlt, hogy az alig fél évtizeddel ezelőtt még a Serie D-ben játszott Como a második, azaz feljutó helyen végzett, így a következő szezont újra a Serie A-ban kezdi meg.

Érdekesség, hogy a Como két részvényese a két korábbi világklasszis labdarúgó, Thierry Henry és Cesc Fabregas, utóbbi pedig egyúttal Osian Roberts asszisztensedzője is. A korábbi spanyol válogatott középpályás a lefújást követően egy rövid beszédet mondott a játékosoknak, amiben hatalmas bulit ígért nekik a nyárra, mielőtt nekivágnak a felkészülésnek.

– Először is gratulálok, bajnokhoz méltó szezonotok volt. Tudom, hogy ma nem úgy fejeztük be, ahogy talán szerettük volna, azaz győzelemmel. Holnap 10 órakor edzés. De egy dolgot el kell mondanom, mielőtt kimegyünk a szurkolóinkhoz: köszönjük, de legyetek erősek, mert ez az év csak a bemelegítés volt, semmi ahhoz képest, ami jövőre jön, még több hatékonyság, még több munka. És ahogy megígértem, és ahogy ti is akartátok... Akartok Ibizára menni?hangzott el Fabregastól, amit természetesen hatalmas üdvrivalgás fogadott a játékosok részéről.

A spanyolországi Baleár-szigetcsoporton található Ibizát előszeretettel nevezik a buli fővárosának, az éjszakai élet királynőjének és a diszkók hazájának, így vélhetően kellőképpen sikerül majd kiereszteniük a gőzt a játékosoknak.

Cesc Fabergas promises his Como players a Ibiza trip after their promotion to Serie A yesterday
byu/Chelseatilidie insoccer

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz