Fotó: Getty Images

Micsoda blama: A Chelsea addig szerencsétlenkedett, amíg a PSG lemaradt a marokkói sztárról

Egészen elképesztő hiba miatt nem tudta kölcsönvenni Hakim Ziyech-t a francia PSG.
Póczik Dávid 2023. február 1., szerda 11:16
Fotó: Getty Images
Egészen elképesztő hiba miatt nem tudta kölcsönvenni Hakim Ziyech-t a francia PSG.
Szerző: Póczik Dávid 2023. február 1., szerda 11:16

Még szerda hajnalban úgy tűnt, létrejön a transzfer az angol Chelsea és a francia Paris Saint-Germain között, miszerint a londoniak marokkói játékmestere, Hakim Ziyech a francia fővárosban futballozik tavasszal.

Az egész sportsajtó - köztük Fabrizio Romano transzferguru - is kész tényként közölte, hogy a 29 éves középpályás fél évre kölcsönben érkezik Párizsba, ahol már kész átesni a kötelező orvosi vizsgálatokon is.

Azonban a hírek szerint a Chelsea három alkalommal is rossz dokumentumot küldött a párizsi klubnak, így az nem tudta időben (kedd éjfélig) regisztrálni a marokkói futballistát. Később Fabrizio Romano is arról számolt be, hogy a határidő lejárt anélkül, hogy Ziyech szerződését érvényesítették volna.

A PSG később fellebbezést nyújtott be a Francia Labdarúgó-szövetség felügyelőszervezetéhez, azonban jelen állás szerint úgy tűnik, Ziyech mégis Londonban tölti a szezon hátralévő részét.

Olvastad már?
Így zárult az átigazolási időszak: Enzo Fernández a Chelsea-be igazolt, Keylor Navas Angliában bizonyíthat - külföldi körkép
Még szerda hajnalban és reggel is érkeztek új bejelentések - összegyűjtöttük a legfontosabb és legérdekesebb játékosmozgásokat a külföldi átigazolási szezon utolsó napjáról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz