"Mi történt itt?": Páros lábbal rúgta fel magyar játékosát a Bundesliga-csapat világhírű edzője - kép

A nyáron Fehérvárról a Bayer Leverkusenhez igazolt Szép Márton megtapasztalhatta, milyen az, amikor Xabi Alonso csúszik oda az embernek kőkeményen. És szabálytalanul.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 14., csütörtök 9:50
A nyáron Fehérvárról a Bayer Leverkusenhez igazolt Szép Márton megtapasztalhatta, milyen az, amikor Xabi Alonso csúszik oda az embernek kőkeményen. És szabálytalanul.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 14., csütörtök 9:50

A 16 éves Szép Márton Fehérvárról igazolt a nyáron Németországba és jelenleg a Bayer Leverkusen utánpótlásában pallérozódik, de a válogatott szünet alatt lehetőséget kapott arra, hogy az első csapattal tréningezzen, és arra is, hogy megtapasztalja a felnőtt futball keménységét...

A klub Twitter-oldalán megjelent képsorok szerint a Bayer spanyol vezetőedzője, a korábbi világklasszis középpályás, Xabi Alonso egy rosszul sikerült becsúszással próbálta szerelni a magyar játékost, aki jókorát huppant a földön.

Mi történt itt? Szép Márton még az unokáinak is mesélhet majd erről a Xabi Alonso-becsúszásról

- írták a posztban.

Olvastad már?
Lisztesnek egy 95 millió eurós árulót kell pótolnia Frankfurtban - sokat várnak a magyar "gyémánttól"
Az Eintrachtnál már nem akarnak semmit tudni a régi kedvencről, inkább az "új Kolo Muanit" keresik, és egy német lap szerint lehet, hogy meg is találták a magyar Lisztes Krisztián személyében. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz