Messi: "Sz@rban vagyunk"

Az argentin csillag is tudja, milyen nehéz dolga lesz most már csapatának a vb-selejtezőkön.
Dudás Gábor 2016. november 12., szombat 6:57
Az argentin csillag is tudja, milyen nehéz dolga lesz most már csapatának a vb-selejtezőkön.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 12., szombat 6:57

Miután Argentína súlyos, 3-0-s vereséget szenvedett a Brazília elleni világbajnoki selejtezőn, a gauchók nehéz szituációba kerültek a kijutást illetően.

Hátrányuk ugyan csak két, illetve egy pont a már kijutóhelyen álló Kolumbia és Ecuador mögött, de mivel utóbbi négy meccsükön csak két pontot szereztek, életbevágó lesz, hogy a kolumbiaiak elleni szerdai találkozót megnyerjék.

Az argentinok szupersztárja, Lionel Messi szavai is jól érzékeltették, mekkora a baj.

- Komoly hullámvölgybe kerültünk, amelyből nem könnyű kilábalni. Ilyenkor valahogy mindig képesek még rosszabbra fordulni a dolgok. De a sok nehéz percet és azt leszámítva, hogy sz@rban vagyunk, még mindig a saját kezünkben vam a sorsunk. Ha megverjük Kolumbiát, visszakerülünk a kijutásért vívott harcba, mert nem nagy a különbség a csapatok között – fogalmazott a támadó.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz