Fotó: www.hulldailymail.co.uk

Mentális állapota miatt kényszerpihenőn a magyar válogatott csatár: "Fejben rendbe akarjuk tenni"

Úgy tervezik a Hull Citynél, hogy jövő héten már bekapcsolódik a munkába Balogh Norbert, akinél nem találtak problémát a legutóbb röntgenezés után, ám mégsem érezte magát komfortosan.
Nyikes Zoltán 2019. december 13., péntek 15:52
Fotó: www.hulldailymail.co.uk
Úgy tervezik a Hull Citynél, hogy jövő héten már bekapcsolódik a munkába Balogh Norbert, akinél nem találtak problémát a legutóbb röntgenezés után, ám mégsem érezte magát komfortosan.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. december 13., péntek 15:52

Ahogyan arról honlapunkon beszámoltunk, a csereként bő negyedórája pályán lévő Balogh Norbert egy kemény belépőt követően, rögtön az első, a Hull City felnőttcsapatában lejátszott tétmeccsén (Nottingham Forest, 2-1) megsérült az október utolsó hétvégéjén rendezett bajnokin, azóta pedig hiába tűnt többször is közelinek a visszatérése, egyelőre továbbra sem áll az angol másodosztályú együttes rendelkezésére.

Grant McCann, a Hull trénere a magyar támadóról is nyilatkozott a legutóbbi sajtótájékoztatóján, ahol kiderült, hogy Baloghot mentálisan is megviselte a hosszúra nyúló sérülése.

– Erre a hétre még adtunk neki egy kis szünetet. Gyorsan következnek mostanában egymás után a mérkőzések, amiken jelenleg nem tud minket segíteni, ezért úgy voltunk vele, hogy fejben rendbe akarjuk tenni, így most pihenhet még. A jövő héten visszatér a csapathoz és ismét elkezdi a munkát. Nehéz ez az időszak Norbert számára, mert mindannyian úgy gondoltuk, hogy rendben halad a felépülése, ám ezt követően visszaesett, ami nem tett jót neki mentálisan, ezért fontos volt, hogy fellélegezhessen egy picit – nyilatkozta McCann.

A menedzser hozzátette, úgy gondolják, hogy a jövő heti bajnokin már számíthatnak rá, ám mégsem tudnak pontos dátumot mondani a sérülése utáni visszatérésre.

– Lassan halad a felépülése, ami miatt ismét megröntgenezték, de nem találtak új problémát, azonban mégsem érezte magát komfortosan, amikor legutóbb lejött az edzőpályáról, ezért adtunk neki egy kis pihenőt, amit a családjával tölthet – idézi a hulldailymail.co.uk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz