Megvan a balhé miatt távozott szlovák kapitány utódja

Rendkívüli ülést tartott a Szlovák labdarúgó-szövetség végrehajtó bizottsága, amely döntött a válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
Privacsek András 2018. október 22., hétfő 14:01
Rendkívüli ülést tartott a Szlovák labdarúgó-szövetség végrehajtó bizottsága, amely döntött a válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
Szerző: Privacsek András 2018. október 22., hétfő 14:01

Ján Kozák hét játékos éjszakázása miatt távozott a válogatott éléről, így a szövetség új edző után nézhetett. Nem kellett sokat várni az új névre, a cseh Pavel Hapal veszi át a válogatott irányítását. A hivatalos bejelentés szerdán várható – írja a sportolunk.sk.

 - Mandátumot kaptunk, hogy tárgyaljunk Pavel Hapallal a szerződése feltételeiről, továbbá a szakmai stáb összeállításáról. Az edző mellett szólt, hogy eredményesen dolgozott az U21-es válogatottnál – árulta el a részleteket Ján Kováčik, a szövetség elnöke, aki elmondta, az új szövetségi kapitány szerződése egy selejtezősorozatra lesz érvényes.

Pavel Hapal korábban klubszinten a Zsolna, válogatott szinten az U21-es csapatot irányította eredményesen. Bemutatkozására novemberben kerül sor, amikor a szlovák válogatott Nagyszombatban Ukrajnát fogadja, majd Prágában Csehország ellen lép pályára.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz