Fotó: mundodeportivo.com

"Megöllek, nem jutsz ki innen élve": Megkéselte a szurkoló az edzőt - videó, fotó a nagy balhéról

Az egyik szurkolónál kés volt, amellyel megvágta a vendégek edzőjének bal kezét, amelyből nagy mennyiségű vér folyt.
Nyikes Zoltán 2023. január 30., hétfő 22:00
Fotó: mundodeportivo.com
Az egyik szurkolónál kés volt, amellyel megvágta a vendégek edzőjének bal kezét, amelyből nagy mennyiségű vér folyt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 30., hétfő 22:00

Óriási balhé tört ki Las Palmasban, az Unión Pedro Hidalgo–CD Firgas amatőr spanyol bajnoki mérkőzésen. A játékvezetői jelentésre hivatkozva a Marca azt írja, hogy miután a mérkőzés véget ért és mindkét csapat az öltöző felé tartott, a hazai csapat egyik játékosa túlzott erővel megütötte egyik ellenfelének nyakát.

Az incidenst követően verekedés tört ki a két csapat között, majd pedig csatlakoztak a drukkerek is, a hazai csapat szurkolói pedig az öltöző területére is behatoltak.

"Ütések, lökések, lefejelések, rúgások. Az egyik szurkolónál kés volt, amellyel megvágta a vendégek edzőjének bal kezét, amelyből nagy mennyiségű vér folyt" - olvasható a játékvezetői jelentésben, ami hozzáteszi, hogy a támadó még egy nagyobb méretű követ is eldobott a vendégcsapat játékosai és vezetői felé, de az szerencsére nem talált el senkit.

A jegyzőkönyvből az is kiderül, hogy a játékosok is durván sértegették egymást, elhangzott többek között az is, hogy "megöllek, nem jutsz ki innen élve, te szemétláda". A játékvezető még azt is állítja, hogy a CD Firgas két kapusa a bírói öltözőbe menekült, miután bántalmazták őket, és féltették testi épségüket.


Így nézett ki a megkéselt edző keze. Fotó: marca.com

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz