Rálőttek egy temetőben Európa egyik legutáltabb klubelnökére

A Dinamo Zagreb labdarúgóklub korábbi elnöke és jelenlegi tanácsadója, Zdravko Mamic megsérült egy lövöldözésben Bosznia-Hercegovinában.
Dudás Gábor 2017. augusztus 23., szerda 7:23
A Dinamo Zagreb labdarúgóklub korábbi elnöke és jelenlegi tanácsadója, Zdravko Mamic megsérült egy lövöldözésben Bosznia-Hercegovinában.
Szerző: Dudás Gábor 2017. augusztus 23., szerda 7:23

A horvát állami televízió beszámolója szerint a lábán érte lövés az 58 esztendős horvát sportvezetőt, akit egy helyi kórházba szállítottak. Sérülése nem életveszélyes. A rendőrség két feltételezett támadót keres.

Boszniai médiaértesülések szerint Mamic családi megemlékezésen vett részt Tomislavgrad közelében egy temetőben, amikor két férfi a közeli erdőből lövéseket adott le rá.

Két éve Zdravko Mamicot és fivérét, az akkori vezetőedző Zorant adócsalás és vesztegetés miatt őrizetbe vették, miután a vádak szerint 16 millió eurós kárt okoztak a zágrábi klubnak. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz