Meglepő helyen kapott munkát Mourinho

José Mourinho március elejétől külön műsort kap az RT orosz állami televíziós csatornán, a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseit elemzi majd.
Csakfoci Admin 2019. február 11., hétfő 14:53
José Mourinho március elejétől külön műsort kap az RT orosz állami televíziós csatornán, a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseit elemzi majd.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 11., hétfő 14:53

A műsor – melynek címe „Az oldalvonalnál José Mourinhóval” – március 7-én, egy nappal a nyolcaddöntő visszavágóinak első négy meccsét követően indul.

A futballról fogok beszélni az RT-n. Mégis mit gondoltak, mi mást csinálnék? – mondta a kétszeres BL-győztes portugál edző a műsort hirdető bejátszásban, melyet hétfőn tett közzé az Instagram-oldalán a csatorna.

https://www.instagram.com/p/BtvbSpJDAoR/

A Manchester Unitedtől decemberben menesztett 56 éves szakember számára nem lesz ismeretlen a televíziós szereplés, ugyanis már a tavalyi, oroszországi világbajnokság alatt is dolgozott szakértőként ennél a csatornánál. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz